Detail novinky

DEN PRO VÁS…2016

          Na akci Vás zve pořádající Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338 ve spolupráci s Magistrátem města Hradec Králové. Jsou připraveny tradiční soutěže, ale v novém zajímavějším pojetí.

         Akce se uskuteční v pátek 16. září 2016 od 9.00 do 13.00 hodin v areálu střední školy ve Vocelově ulici. Žáci si zde v soutěžních i nesoutěžních disciplínách vyzkouší svou zručnost a důvtip v oborech jak řemeslných, tak studijních. Chlapci i dívky zde mají možnost prokázat svoji tvořivost a šikovnost. Soutěžní disciplíny jsou koncipovány tak, aby tým uplatnil svůj důvtip, zručnost, sílu, kreativitu, logické myšlení a další široké spektrum dovedností.

         Za školu můžete vyslat až dvě soutěžní družstva po šesti lidech a libovolné množství členů doprovodného týmu z devátých ročníků, pro které je také připraven atraktivní program.

         Naše škola připravuje profesionály v automobilních, dopravních a stavebních oborech s širokým uplatněním na trhu práce. A právě tyto technické obory, po kterých je na trhu práce vysoká poptávka, zde budou hravou formou představeny.

                Pokud jste již tak neprovedli, prosím vedení školy o potvrzení účasti na e-mail: sekretariat@sosasou-vocelova.cz do 7. 9. 2016 tak, abychom Vám mohli včas zaslat podrobné informace a registrační formulář.

POKYNY A PROGRAM ke stažení


Vytvořeno: 7.9.2016